Eladó és kiadó ingatlanok Győrben és környékén

Győr-belváros szívében megvásárlásra kínálunk egy kívül-belül felújított 103m2-es EXCLUSIVE lakást.

Azonosító: W109220
tégla lakás
Győr-Belváros
alapterület: 103 m²
ár: 103 000 000 Ft
szoba: 3 (nappalival)  
állapota: felújított  
emelet: félemelet (magasföldszint)  
egyedi fűtés;

Az ingatlan bemutatása

Az impozáns épület az 1940-es években épült, Győr város egyik gyönyörű építészeti emléke, nemrég esett át homlokzati felújításon, mindössze 3 lakás tulajdonosa.
A meghirdetett lakás az épület magasföldszintjén található. Közös udvara gondosan parkosított, ahová a város pezsgő zaja már nem szűrődik be.
A lakótér összesen 103 m2, elegendő életteret biztosíthat akár egy nagyobb család mindennapjaihoz, akár ügyvédi, orvosi, szépészeti tevékenység üzemeltetésére is ideális helyszín lehet.
A lakás előteréből tágas fürdőszoba és vendég WC nyílik, innét elegáns, hatalmas, egymásból nyíló helyiségekbe érkezünk. A nappali-étkező-konyha egység 43,5 m2, mindkét szoba 21 m2. A felújításkor fontos szempont volt az eredeti stílus megőrzése: az eredeti nyílászárók stílusát megtartva új, korszerű, fa ( az utcafronton) és műanyag, motoros redőnnyel ellátott ablakok kerültek beépítésre.

A teljeskörű felújítás során kicserélésre kerültek a villany és vízvezetékek. A lakás fűtését Sanier Duval márkájú gázkazán biztosítja, padlófűtés rendszerrel. A falakat gipszkartonnal borították, így a hibátlan falfelületek már csak festésre várnak.
Jelenlegi állapotában, emeltszintű fűtéskész állapotban azonnal megvásárolható. Kulcsrakész befejezést egyeztetés alapján vállalja a kivitelező.

Jöjjön és győződjön meg róla élőben, ha igényei hasonlóak!

Irodánkban díjmentes hitel-ügyintézéssel és biztosításkötéssel segítjük ügyfeleinket. További információkért keressen bizalommal.

Érdeklődni

Markos Szilvia

Ingatlan értékesítő

06 20/374-5848

Mentor Ingatlan

-

Biztonsági kód: 3 + 4 =

Mentor Ingatlan

Tel.: 06-20/374-5848, 06-20/926-0864

Kérem keressenek

Nyitvatartás

Irodánk előre egyeztett időpontokban 24 órán keresztül áll az Ön rendelkezésére!
 

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat